Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Luk englene ind i dit inderste

Første skridt for at få engle ind i dit liv, er at du kommunikere med dem. Fortæller din krop, din hjerne, dit hjerte og dine celler at englene findes. De er i blandt os. De er hos dig 24/7 hele dit liv. Det er vigtig at du sænker paraderne for sund fornuft, og i stedet åbner op for din intuition og sanserne. 

Lav denne øvelse, hvor du sænker paraderne overfor englene. Tager kontakt og lader dem røre dig i dit inderste.

 1. Sid behageligt og vælg et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret. Tænd gerne et stearinlys eller lille lampe.
 2. Forestil dig at der falder englestøv på dit hoved, skuldre og lår - ja, hele kroppen bliver indhyllet i englestøv. Du får en fornemmelse af at have sidde på dette sted i lang tid. Støvet er faldet.

 3. Gå nu ind i dig selv. Tag din bevidsthed ind til dit 3. hjertekamre. Et lille hulrum bagved dine almindelige hjertekamre. Mærk hvad der er her.

 4. Kald nu på englene i dit hoved eller sig det højt. Brug bare dine egne ord eller du kan også bruge denne engle-påkaldelse: 
  “Kære engle.
  Tak fordi I lige nu ankommer til mig I dette øjeblik.
  Tak fordi I vil være en del af mit liv og guide mig.
  Jeg tror på jer.
  Jeg tillader at I er hos mig og hjælper mig.
  Alle mine blokader og parader er væk.
  Jeg er åben.
  Og sådan skal det være.
  TAK!”

 5. Sid nu i energien fra englene i ca. 10 minutter. Bare vær åben og tag i mod.

 6. Du kan evt. afslutte med flg. sætning: “Tak engle for jeres tilstedeværelse. Tak for jeres energi og kærlighed. I er altid velkomne hos mig. TAK” 

Du er nu klar til andet skridt, som er at øve dig i hvordan du tager kontakt til englene, og beder dem om at komme og hjælpe. Englene ønsker for os mennesker, at vi skal leve et lykkeligt liv. De ønsker det bedste for alt levende på Jordkloden.

Engle må dog ikke bare komme anstigende og blande sig i dit liv. Engle og menneske-racen har lavet en uskreven regel: 'Den frie viljes’ regel. Englene må kun kontakte dig, hvis du selv har bedt om det via dine tanker eller via en af de mange englebønner.

Der er dog én undtagelse. Er du i fare eller kommer de med et meget vigtigt budskab, så kommer de uanset, om du har bedt om det eller ej.

Du kan kalde på englene i dit hoved. Sige til dem, at du har brug for hjælp. Du kan også kalde på dem via englebønner. Det er meget kraftfuldt. Lær også hvordan du opstilller dine egne englebønner (betaling).
Det er nemt, og meget kraftfuldt.