Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Kappe bånd - øvelse

Denne skønne øvelse vil hjælpe dig med at kappe bånd via englenes hjælp. Det kan være bånd til en situation, personer eller andre ting fra fortiden. Du bruger englene og dine hjælpere.

Kappe bånd

Øvelse:
1. Sæt dig behageligt og slap af. Placér begge fødder på gulvet. Sørg for rygstøtte så ryggen er rank, og lad evt. hænderne hvile på lårene.

2. Luk øjnene og træk vejret dybt ind og ud af solar plexus tre gange. Sig i tankerne:
”Tak hjælpere og Ærkeengel Mikael for at I er hos mig nu.
Omgiv mig med jeres lys, så jeg uden frygt kan kappe de bånd, der binder mig til fortiden og uønsket energi”.

3. Forestil dig et strålende hvidt lys, der gennemskyller hele din krop og sjæl fra top til tå. Mens du gør dette, så tænk på nogle af de situationer, du har brug for at give slip på, eller sig det højt. Let dit hjerte for alt. Bed englene kappe de bånd, der binder dig til situationen. Tilgiv dig selv. Vid inderst inde, at du får tilgivelse for alle fortidens sår.

Du kan også sige: ”Enhver situation, der bør slippes, skal vise sig for mig nu”. Så kan det være, du kommer i tanke om en situation, hører et navn/stednavn eller mærker en uønsket følelse.

4. Sig: ”Jeg giver slip på alt, der ikke længere tjener mit formål. JEG ER FRI”

Når du har fundet frem til alt det, der skal slippes, skal du forestille dig disse problemer, følelser og mennesker som bånd, der strækker sig ud fra din krop.

Når du kan se disse bånd omgive dit væsen, siger du:
”Kære engle og ærkeengel Mikael
Tak fordi I er hos mig nu.
Tak fordi I har kappet de bånd, der engang bandt mig til fortiden.
Jeg er fri. Jeg er fri. Jeg er fri
TAK”
.

5. Forestil dig nu, at der kommer mange engle ned og omgiver dig.

6. Se Ærke-englen Mikael bruge sit flammende sværd af energi til at kappe båndene over. Når sværdet skærer gennem dem, bliver de til støv. Det er et tegn på din frihed.

7. Når du føler, at det er gjort, er det en god idé at sige ”Namaste” eller "tak" til englene som udtryk for din taknemmelighed.

8. Vrik med fingre og tæer, stamp let med fødderne og kom tilbage, til stede i rummet igen. Sørg for at drikke vand og spis noget frugt/grønt/chokolade for at genvinde jordforbindelse.