Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Sådan beder du om hjælp

Når du gerne vil have engle i dit liv, er det vigtigt at du beder dem om at komme og være en del af dit liv. Du kan bede englene om hjælp til alt mulig f.eks. til at finde ting, hjælpe med at modstå usunde ting, bringe kærlighed ind i dit liv osv. Der er ingen ting der er for småt eller for stort.

Tak

Når du beder om hjælp er det en god idé at bede via taknemmelighed, det taler lige direkte til englenes sjæl f.eks.: “Kære Guddommelige engle og hjælpere omkring mig. Tak fordi I er hos mig. Tak fordi I finder mine nøgler. Tak for jeres kærlighed og vejledning. Sådan er det. TAK”

Når du beder på denne måde, manifestere du allerede, at det du beder om er lykkedes, samt du anerkender at du ved englene og hjælperne er hos dig.

En meget stærk bøn er denne, som går på dit helbred: “Kære Guddommelige engle og hjælpere omkring mig. Tak fordi I gør mig HEL. Tak for jeres kærlighed og vejledning. Sådan er det. TAK”

Linjen “Sådan er det” kan du afslutte med for at bekræfte, at det du ønsker allerede er ved at ske.

Husk englene kommer kun hvis du beder dem om at hjælpe. Så snak med dem hver dag og lad dem blive en del af dig liv - så kommer de og hjælper hele tiden. 

På forsiden får du adgang til 5 forskellige bønner, som du kan sige for at få hjælp:
* Overordnet bøn
* Bøn ifbm. helbred
* Bøn ifbm. kærlighed
* Bøn ifbm. job/karriere
* Bøn til overflod i dit liv

Ønsker du at lære hvordan du kan bygge din egen bøn op? Så Køb dig adgang til hele sitet for kr. 79,- (adgang i 14 dage). Når du har købt dig adgang, vil alle sider blive åbne, og klar til at du kan læse dem.