Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Talbudskaber fra englene

Mange mennesker kan ikke tale med englene, og derfor kommer disse fantastiske skabninger med forskellige symboler og budskaber. F.eks. via fjer, tal, dyr eller farver.

Tal-budskaberne har du herunder - helt gratis til fri afbenyttelse. Ønsker du adgang til fortolkning af fjer eller dyrebudskaber, så kræver det du køber adgang til hele sitet.

En af måderne, de kan kommunikere på, er via talrækker. De viser dig disse talrækker, så du ofte tro det er tilfældigt, men de har hvisket til dig inden eller prikker til dig, så du ser kombinationerne. Nu, du har læst dette, er du bevidst om tal-budskaberne, så fremover vil tal-kombinationerne være tydligere for dig.
 
Du kan selvfølgelig selv spørge ind til budskabet, f.eks. ved at sige:
“Kære engle, jeg har set jeres talrække, og nu takker jeg, for at I fortæller mig budskabet, eller viser mig yderligere tegn og symboler.
TAK!”
 
Her har du en oversigt over budskaber, hvor der er mange af et bestemt tal (se også PDF-fi):
 
1-taller: Brug loven om tiltrækning. Gør det klart hvad du ønsker dig og hav mindre opmærksomhed på det du IKKE ønsker dig. Lav evt. et visionboard over de ting du drømmer om. Det er nu englene kigger ned til dig og ser dine ønsker.
 
2-taller: Lige nu er det vigtigt at have fuld fokus på de positive ting i dit liv. Har du nye ideer og tanker så lad dem spire. Tro på dem!
 
3-taller: Du har mange hjælpere omkring dig og lige nu kan du kalde på de opstegne mestre og ærkeengle f.eks. Jesus, Jomfru Maria, Ærkeenglen Michael osv.
 
4-taller: Englene er hos dig nu, og giver dig masser af kærlighed og vejledning. Du får hjælp lige nu!
 
5-taller: Der er store forandringer i dit liv lige nu. Alle forandringer kan give utryghed, men bare rolig dine forandringer giver dig også nyt livssyn. Har du selv ønsket disse forandringer, så tak dine hjælpere for dem. 
 
6-taller: Bring balance ind i dit liv. Lige nu har du for meget fokus på de materielle ting. Tænk over hvad din krop har brug for både fysisk og psykisk. 
 
7-taller: Jubii - du er på rette vej! Måske vil du ligefrem opleve mirakler. Dine ønsker er ihvertfald ved at blive opfyldt.
 
8-taller: Du er ved at lukke et kapitel i dit liv f.eks. mht. job, forhold, bolig osv. Men bare rolig der er lys forude. Tag hånd om situationen og gå med oprejst pande imod det nye i dit liv.
 
9-taller: En betydningsfuld episode i dit liv er ved at blive afsluttet. Arbejder du med healing, så betyder 9-tallerne at Moder Jord har brug for din hjælp.
 
0’er: Mærk den Guddommelige energi indeni dig. Du har været igennem en svær situation, men du er på den anden side nu.